Enmannsorkester

Om behovet for duo ikke er til stede, men nøyer deg med et enmannsorkester så er Only Me et meget godt alternativ. Only Me består av Carl-André Hjelvik. Jeg startet som enmannsorkester tidlig på 90-tallet og har spilt til dans på en rekke forskjellige steder i hele landet. Oppdragene har variert fra bryllup, bursdager, julebord til høyfjellshotell. Jeg spiller variert dansemusikk for danseglade voksne. Kjennemerket mitt er et stort og variert repertoar.

image description

Nytt instrument

Mix Duo har nå investert i et ekstra keyboard i tillegg til Yamaha keyboardet som brukes i dag. Vårt nyeste tilskudd av instrumenter heter Roland BK-5. Vi håper det nye keyboardet vil tilfredsstille de aller fleste med tanke på lyd og rytmer.

image description

Julebord

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt og det er på tide å bestille musikk. Mix Duo tar på seg spillejobber og har fortsatt noen ledige helger fremover 🎤🎹🎶 Ta kontakt med oss om du trenger variert og flott dansemusikk til ditt arrangement. PS! Det er lurt å være tidlig ute!

image description

Omtaler fra kunder

“Vi booket Mix Duo til bryllupet vårt. Det ble stor suksess! Vi og gjestene var strålende fornøyd. Aldri har vi hørt en duo som kan variere så mye i musikkstilen. Her var det låter for både ung og gammel. Masse dansing til behagelig lydnivå. Mix Duo anbefales på det varmeste.”

— Monica og Jan-Ivar

“Jeg booket Mix Duo til min 50 års dag. Både jeg og gjestene ble strålende fornøyd med det vi fikk. Mix Duo leverte flott og variert dansemusikk med behagelig lydnivå. I tillegg var de proffe og behagelige å samarbeide med. Jeg kan virkelig anbefale Mix Duo.”

— Inger-Johanne

image description